Wie ben ik


Hoi hoi ik ben Claudia van Kleeff , nu al weer 38 jaar en moeder van twee lieve jongen kinderen. Naast het moederschap ben ik ook hbo geschoolde Holistische NEI/ Trauma therapeut. Healing Inner Trauma is ontstaan als gevolg van mijn eigen reis  van de afgelopen 10 jaar die zo wel op fysiek , emotioneel en spirituele vlak heeft plaatsgevonden. Waarin ik vele wegen heb bewandelden en vele opleidingen heb gedaan van regulier tot alternatie, van zelf onder vinding  naar nu ook  het uitdragen van deze kennis , als holistisch NEI therapeut. Bij mij kan je terecht voor op maat aangepaste Holistische NEI Sessies, Aura- Chakra en Soulclearing , kaartleggingen.


Mijn  verhaal


 

 

In de laatste 10 jaar ben ik 5 x aan mijn rug geopereerd. Naar elke operatie bleef ik achter met weer een medicijn verslaving. En een lange revalidatie traject, waarin ik flink geworsteld heb met mijn eigen emoties/ gedrag/ aanpassingsvermogen/ verslaving / kinderen en een verbinding met een drugsverslaafde ex partner. Ik heb mijn eigen verslaving/emoties/gedrag aan weten te pakken. En ben ik inmiddels al weer 3 jaar clean en nuchter. Om mijn pijn 

 

Door al deze tijd ben ik een ervaringsdeskundige op de volgende gebieden van verslaving, partner van een verslaafde, co -dependentie, scheiding, lichamelijke beperkingen, verlies, rouw, kinderen met gedragsprobleem , trauma`s, seksuele / fysieke mishandeling, depressie. Al deze ervaringen zorgen er voor dat ik op veel vlakken 

 

Zo als je kan lezen hieronder heb ik veel opleidingen gedaan. Ik ben van huis uit als verpleegkundige ooit begonnen met werken. Na wat rug problemen en de daar bij hoorde operatie, heb ik de ruimte genomen om mezelf om te laten scholen.

 

Ook voor mijn gezin ben ik gaan zoeken voor hulp. In mijn zoek toch naar de juiste hulp voor mezelf en voor mijn kinderen kwam ik veel problemen tegen. Er waren maar weinig instanties waar ik terecht kon met zowel mijn problematiek maar waar ook de kinderen de hulp konden krijgen die ze nodig hebben. Het was altijd of alleen voor mij of alleen voor de kinderen. Terwijl we als gezin samen ook de hulp nodig hadden.

 

Vaak lopen er dus twee organisaties naast  elkaar en is het lastig om daar een kloppend geheel in te maken. In mijn optiek moeten deze twee vakgebieden vaker samen komen om de juiste gepaste hulp te bieden.

 

Dat is ook mijn doel met Healing Inner Trauma. Daar wil ik graag beide werelden samen voegen tot een kloppend geheel. Want de ervaring is dat als er binnen het gezin 1 iemand een probleem heeft het hele gezin er onder lijd. Of dit nu een verslaving is of een chronische ziekte de rest van het gezin heeft er ook last van. Door het als een geheel aan te pakken en  zo naar de oplossing van het  probleem te komen. Zal het hele gezin er baat bij hebben. Het zal  leiden naar zelfredzaamheid en balans in het gezin. Of je nu zelf een gezin hebt of je bent onderdeel van een gezin iedereen heeft een aandeel in de harmonie van het geheel. Zo hadden mijn kinderen ook last van mijn verslaving , omdat ik sommige dagen te moe was om auto te rijden. Waardoor sommige tripjes niet door konden gaan. Mijn kinderen hebben daar door overtuigingen / gedrag aangemeten die nu op een wat latere leeftijd ze dwars zit. Ze zeggen je bent nooit alleen verslaafd of ziek.

 

Waar jij je herstel hebt , hebben de andere gezinsleden dat ook. Dus waar je samen ziek/ verslaafd/oververmoeid bent/was herstel je ook samen.

 

Ik kan je daar bij helpen. Door samen te kijken wat er nodig is om die harmonie weer terug te vinden.  Dit doen we door te kijken naar wat voor jou het belangrijkste is. Waar je nu tegen aan loopt, wat je probleem is , wat je blokkades zijn en hoe we die kunnen oplossen. En ze dus ook gelijk oplossen. In en voor jezelf en je gezin. Ik sta voor duidelijkheid, eerlijkheid en het makkelijk houden. Door het delen van mijn ervaring en knelpunten creëer ik een veilige omgeving zodat we in alle rust aan jou knelpunten kunnen werken

diploma`s / opleidingen
MAVO
Verpleegkundige niveau 4
Coaching
EFT Therapeut
Healing with hands
Emotie management
Kleurentherapie, edelsteentherapie, tarot, chakra healing
Acupressuur
Kindercoach
hypnose en regressie therapie
gezinstherapie
hololisch NEI therapie ( in opleiding)
ervaring deskundigheid vlakken
Verslaving
Sexueel misbruik
Lichamelijk misbruik
Fysieke geweld, misbruik
Chronische pijn
Kinderen met leer problemen
Kinderen met dyslexie
Rouw , verlies verwerking
ADHD / partner van iemand met ADHD
Burn-out
Depressie
Emotionele disbalans
Partner van iemand met een verslaving
behandel methodes
EFT (emotion freedom techniek),
Provocatie coaching
NEI
hypno en regressie
ook werkzaam bij
Mediumchat