Website Werkzaamheden

Zoals jullie al wel hebben gemerkt zijn er enkele veranderingen doorgevoerd bij ons op de website,

Er zullen nog meer veranderingen komen zoals prijswijzigingen conform de nieuwe policy.

Wees er nu snel bij om nog voor de oude prijzen diensten te bestellen of epoxy ornamenten om je extra te kunnen helpen met het helende proces op spiritueel vlak.

Lees meer »

NEI uitleg

Nieuw op site uitleg over de NEI. Ik kreeg laatst de vraag " Claudia ik hoor hljou vaak zeggen over dat jij als holistische NEI therapeut werkt van uit jou praktijk. Maar wat is dat nou precies". Dus ik ben het gaan uit werken. Zodat het voor iedereen duidelijk is. Maar hoe doe je dat uitwerken zonder dat het een mega lap tekst word want wees heel eerlijk daar heb je toch geen tijd voor om zo'n lap Tekst te lezen🙈

Dus wat dan wel🤔. Mijn mede klasgenoot zei maak er filmpjes van. Nou toen kwamen er een hoop overtuiging naar boven dus moest ik daar eens mee aan de slag🙃. En laat de nei daar nu juist goed voor zijn ,om echt eens te onderzoeken wat er nu echt onder zit, zodat ik het bij de wortel kan aanpakken en wat blijkt er zat zelfontkenning onder , tuurlijk. Na een sessie bij me zelf heb ik deze overtuiging op alle vier de niveaus weg gehaald. Zodat ik er ook echt vanaf ben.

Nu dit weg is komen de filmpjes er aan maar tot die tijd zal ik het via de oude veilige weg doen. Dit kan je terug vinden onder het kopje NEI geheel nieuw op de site ..mega trots op

Veel lees plezier liefs Claudia 

Lees meer »

marketing

Soms moet je toe geven dat je niet zo goed bent in dingen. Niet altijd leuk, maar soms wel het beste om te doen. Ik ben zo bijvoorbeeld niet zo goed in marketing. Of in het schijven van mails voor een emaillisting. Vanwege mijn dyslexie is het echt hangen en wurgen om goed teksten te schrijven. Grammatica is niet mijn sterkste kant. Dat heb ik al heel lang geaccepteerd, maar dan wel dien te doen is hulp vragen, Nou laat dat op nr 2 op de lijst van niet zo goed in zijn, staat. Dus op een ochtend via mediatie toch maar gevraagd om hulp en tata nog geen dag later wordt ik gebeld. Door Marcel Bossers (directeur) van BRUIST. Hij kwam met toeval mijn website tegen in  een blad waar ik eerder hulp had gevraagd voor marketing( en waar ik mee op mijn bek ben gegaan). Hij vroeg zich af of ik interesse had in een gesprek en mogelijke een samenwerking.

Ik wat met knikkende knieën in het gesprek gedaan. Overspoeld door verschillende overtuigingen die me toch nog wat dwars zitten schijnbaar. Heb ze gauw opgeschreven zodat ik ze later met EFT weer weg kan halen. Een van die overtuigingen is bv dat ik niets te brengen heb, of Nu moet ik weer veel schrijven enz. echt niet leuke overtuigingen maar ja ze zitten er. Dus dien ik er iets mee  te doen zodat ik er niet steeds last van ga houden.

Na een mooie gesprek zijn we tot een samenwerking gekomen. En wat ben ik toch apen trots. Trots op mezelf dat ik die stappen zet . Dat ik ondanks alles echt doorpak. Maar vooral omdat ik hulp heb gevraagd en ook gelijk aan neem. Zodat ik dus meer ruimte overhoud voor de dingen die ik zelf echt goed kan en dat is mensen helpen met hun  innerlijke trauma`s. whoop whoop ik ben over de maan van vreugde dat ik daar nu meer energie in kan steken.

 

dank je wel BRUIST voor de samenwerking we gaan er iets moois van maken daar ben ik zeker van

en even voor de oplettende lezeres en die willen weten wat EFT is. EFT is een methode ,waar je klopt om verschillende meridianen punten om zo de negatieve gevoelens, overtuigingen, pijn weg klopt uit je energie banen/ meridianen. Waardoor je ook gelijk verlichting ervaart. Super fijn natuurlijk en makkelijk zelf aan te leren. Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen, neem dan een kijkje op de website

 

liefs claudia

 

Lees meer »

levensboompaden

Op 21-02-2023 heb ik mijn  certificaat mogen halen voor de opleiding van levensboompaden van Esther van Blijdesteijn ( van ViaPura). Wat een geweldige opleiding dag was dat. Heb het samen gedaan met 5 andere mooie (zielen) vrouwen. Het was een dag vol nieuwe informatie, mooie gesprekken, herkenning en super mooie leggingen. De dag begon om 10.00 en duurde tot 16.00, dus echt een volle dag mogen onder dompelen in de Kabbala ( de mystieke kennis uit het jodendom) .

even wat geschiedenis ( gewoon omdat het kan en ik het pas geleerd heb)

Het woord kabbala is afgeleid van het Hebreeuwse kabeil en betekent zowel traditie als ontvangen. Vroeger werd deze mystieke kennis enkel doorgegeven aan mannen die hun wereldlijke leven op orde hadden zodat ze zich vol overgave konden wijden aan het bestuderen en integreren van de de mystieke wijsheid. Kabbala is een ontwikkeling, is een verzameling van mystieke gedachten goed dat door de eeuwen is overdacht, verder ontwikkeld en  uitgewerkt. Je zou kunnen zeggen dat de kabbala de technologie is van het menselijk bestaan, de wetenschap van de ziel.

 

de levensboompaden kaarten set ( met 66 kaarten) en de daarbij behorende 66 levensboompaden druppels zitten samen gekoppeld aan een werk boek . Dit werkboek komt met de opleiding. Daar in staat de uitleg over hoe de levensboompaden zijn ontstaan, waar voor ze staan. Echt super interresant. Wat voor mij als holistische NEI therapeut echt gaaf is dat de levensboompaden ook wel eens in een NEI sessie naar voren komen. Daar kan ik dan verschillende manieren van gebruik maken. Dit achterhaal ik door te testen met mijn pendel. De optie voor gebruik zijn:

 * een van de vijf kaart leggingen 

     - de levensboom:

           (situatie van alle kanten te bekijken en tot oplossingen te komen)

      - de ruit: 

           ( voor opheldering over een situatie)

      - verleden/ heden/ toekomst

      - driehoek:

           ( voor het opsporen voor de saboteurs)

      - relatie legging

  * de vragen samen met de klant bespreken en vanuit daar een nieuwe NEI ingang te vinden)

  * de geleiden meditatie doen

  * de klant heeft 1 van de levensboompaden druppels nodig om het proces extra kracht bij te zetten

het is dus een zeer veelzijdige methode die echt heel veel te wegen kan  brengen. En echt een groot inzet bereik heeft. Omdat is zo enthousiast  ben en ik jullie graag deel wil laten maken van dit mooie systeem . Verkoop ik vanaf morgen de leggingen los in mijn  webshop. Tegen een mooi opstart tarief. Dus mocht je interesse hebben om een legging te boeken en te zien wat het systeem voor jou kan betekenen . hou dan mijn  webshop in de gaten

 

liefs claudia

                                                                        

 

Lees meer »

Nieuwe product in de shop Beperkende band verbreken

Vorige week zo`n mooi nieuw protocol mogen leren, Op de opleiding tot Holistische NEI therapeut. Dat ik het graag met jullie wil delen. En zo nu dus ook los in de webshop te koop hebt staan.. Het gaat over het verbreken van beperkende banden tussen jou en ander. Beperkende banden verbreken is een mooie manier om belemmerende relaties en banden met mensen die op jouw levenspad zijn  (geweest) weer gezond te maken. Soms is het nodig om emotionele of spirituele banden te verbreken met een persoon, zoals bijv. een (ex-)partner, ouder, kind, collega of zelfs met een groep of een situatie. Omdat die ongezond zijn gegroeid . Wat we met dit protocol gaan  we de belemerde gedeelte van een emotionele band verbreken tussen jou en een ander zodat ze weer gezond kunnen worden. We verbreken altijd ALLEEN de ongezonde banden .De band die van uit liefde er zijn blijven Zodat je jezelf bevrijd van psychische afhankelijkheid, onzelfstandigheid en zo ongedwongen op weg kan gaan naar persoonlijke vrijheid en ene zin vol leven. Hoe gaaf is dat . Dat je dus verlost kan worden van alles wat jou nu nog in de weg staat om een goede band met andere op te bouwen . IK was meteen verkocht. Zelf het ik dit protocol ook al een mogen door lopen met een ex die maar rond bleef spoken en bij mij ongezonde patronen omhoog haalde. Na de het protocol voelde/ kreeg ik steeds meer ruimte om mijn ongezonde patronen los te laten en gezonde manier met hem om te gaan. Zo veel verschil maakte dat. Nu heb ik dus geleerd hoe ik het bij ander mag en kan doen. Hoe geweldig is dat. Ik heb  er dus ook gelijk een nieuwe product van gemaakt in de webshop. Het is een sessie pakket geworden bestaande uit 2,5 sessie . je komt dus eerst voor een halve sessie waar we in gaan kijken met wie je een beperkende band mag verbreken en hoeveel dagen voor bereiding je nodig hebt om het protocol goed uit te kunnen voeren. Dan maken we een afspraak op de dag dat je klaar bent met de voorbereiding en dan gaan we de op spanning gezeten koorden door knippen. Zo geweldig om te doen vooral omdat je echt gelijk verschil kan merken. Bij de laatste afspraak gaan we kijken wat nog meer naar boven is gekomen en of we die kunnen weg halen en of het lichaam nog wat ondersteuning nodig heeft. 

 

dus in het kort met wat en wie kunnen we de banden verbreken

- ouders laten hun kind los

- ouders verbreken band met overleden kind/ abortus/ miskraam

- band verbreken met anderen:
               * broers/ zussen/ oudere familieleden

               * ex-partners/ ex vrienden

               * overleden (partners)

- banden verbreken met groepen

- banden verbreken met een symbool

                * angst/ woede/ andere sterke emotie( dan zet je dien als symbool in het protocol )

                * verslaving / slechte gewoontes

                * beperkt zelfbeeld 

                

zo ziet je maar dat het prachtige protocol op zo veel manieren kan helpen. Ik ben buiten me zelf van dankbaarheid dat ik dit met jullie mag delen. En zo veel mooie zielen hier mee mag en kan gaan helpen Voel jij dat jij 1 van die mensen bent die ik hier mee mag en kan helpen ga dan naar de webshop en boek een beperkende banden verbreken sessie.

liefs claudia

 

Lees meer »

Nine Star Ki

Mooie nieuwe opleiding aan het maken... Nine Star Ki geeft je meer inzicht in wie je bent, waarom je de dingen doet die je doet. Wat je nodig hebt... Het is een oude Chinese leer die uitgaat van 5 elementen en 9 verschijnsvormen daar van. Aan de hand van je geboortedatum komt er een reeks van 3 cijfers uit die je koppelt aan de elementen. Van uit daar zie je welke elementen je op je potentiële hebt, welk element je emoties beschrijft en wel mensen het eerste bij je zien. Heb je behoefte aan meer informatie hier alvast een voorproefje en anders neem even contact op voor meer uitleg

 

Lees meer »

GezondheidsBeurs 2023

Vandaag heb ik op de Gezondheidsbeurs in Utrecht mogen staan. Samen met mijn mede NEI Collega's. Om mensen kennis te mogen laten maken met wel de vrij nieuwe Therapie vorm NEI (Neuro Emotionele Integratie). Het was een gezellig drukke dag op de beurs waar we veel mooie mensen mochten blij maken met een korte NEI Sessie. We waren met 4 therapeuten uit Brabant die de stand van de VVNT bezetten, hoe gaaf was dat. Vier zeer capabele vrouwen met de zelfde opleiding van Via Pura. Maar toch ook met hele eigen expertise, Wat ons alle toch weer anders maakt. Wat we op de beurs hebben gedaan is maar een deel van de holistische werkwijze. Wat we in een volle sessie doen is dat we kijken via de 4 mundra`s.  Dus op 4 nivo` s fysiek  (structuur en biochemie) , emotioneel en spiritueel. Zodat we body, mind en soul meepakken. Zodat we alle niveau` s ondersteunen. Voor het beste resultaat. 

Lees meer »