levensboompaden

Op 21-02-2023 heb ik mijn  certificaat mogen halen voor de opleiding van levensboompaden van Esther van Blijdesteijn ( van ViaPura). Wat een geweldige opleiding dag was dat. Heb het samen gedaan met 5 andere mooie (zielen) vrouwen. Het was een dag vol nieuwe informatie, mooie gesprekken, herkenning en super mooie leggingen. De dag begon om 10.00 en duurde tot 16.00, dus echt een volle dag mogen onder dompelen in de Kabbala ( de mystieke kennis uit het jodendom) .

Lees meer »

Nieuwe product in de shop Beperkende band verbreken

Vorige week zo`n mooi nieuw protocol mogen leren, Op de opleiding tot Holistische NEI therapeut. Dat ik het graag met jullie wil delen. En zo nu dus ook los in de webshop te koop hebt staan.. Het gaat over het verbreken van beperkende banden tussen jou en ander. Beperkende banden verbreken is een mooie manier om belemmerende relaties en banden met mensen die op jouw levenspad zijn  (geweest) weer gezond te maken. Soms is het nodig om emotionele of spirituele banden te verbreken met een persoon, zoals bijv. een (ex-)partner, ouder, kind, collega of zelfs met een groep of een situatie. Omdat die ongezond zijn gegroeid . Wat we met dit protocol gaan  we de belemerde gedeelte van een emotionele band verbreken tussen jou en een ander zodat ze weer gezond kunnen worden. We verbreken altijd ALLEEN de ongezonde banden .De band die van uit liefde er zijn blijven Zodat je jezelf bevrijd van psychische afhankelijkheid, onzelfstandigheid en zo ongedwongen op weg kan gaan naar persoonlijke vrijheid en ene zin vol leven. Hoe gaaf is dat . Dat je dus verlost kan worden van alles wat jou nu nog in de weg staat om een goede band met andere op te bouwen . IK was meteen verkocht. Zelf het ik dit protocol ook al een mogen door lopen met een ex die maar rond bleef spoken en bij mij ongezonde patronen omhoog haalde. Na de het protocol voelde/ kreeg ik steeds meer ruimte om mijn ongezonde patronen los te laten en gezonde manier met hem om te gaan. Zo veel verschil maakte dat. Nu heb ik dus geleerd hoe ik het bij ander mag en kan doen. Hoe geweldig is dat. Ik heb  er dus ook gelijk een nieuwe product van gemaakt in de webshop. Het is een sessie pakket geworden bestaande uit 2,5 sessie . je komt dus eerst voor een halve sessie waar we in gaan kijken met wie je een beperkende band mag verbreken en hoeveel dagen voor bereiding je nodig hebt om het protocol goed uit te kunnen voeren. Dan maken we een afspraak op de dag dat je klaar bent met de voorbereiding en dan gaan we de op spanning gezeten koorden door knippen. Zo geweldig om te doen vooral omdat je echt gelijk verschil kan merken. Bij de laatste afspraak gaan we kijken wat nog meer naar boven is gekomen en of we die kunnen weg halen en of het lichaam nog wat ondersteuning nodig heeft. 

Lees meer »

Nine Star Ki

Mooie nieuwe opleiding aan het maken... Nine Star Ki geeft je meer inzicht in wie je bent, waarom je de dingen doet die je doet. Wat je nodig hebt... Het is een oude Chinese leer die uitgaat van 5 elementen en 9 verschijnsvormen daar van. Aan de hand van je geboortedatum komt er een reeks van 3 cijfers uit die je koppelt aan de elementen. Van uit daar zie je welke elementen je op je potentiële hebt, welk element je emoties beschrijft en wel mensen het eerste bij je zien. Heb je behoefte aan meer informatie hier alvast een voorproefje en anders neem even contact op voor meer uitleg

Lees meer »

GezondheidsBeurs 2023

Vandaag heb ik op de Gezondheidsbeurs in Utrecht mogen staan. Samen met mijn mede NEI Collega's. Om mensen kennis te mogen laten maken met wel de vrij nieuwe Therapie vorm NEI (Neuro Emotionele Integratie). Het was een gezellig drukke dag op de beurs waar we veel mooie mensen mochten blij maken met een korte NEI Sessie. We waren met 4 therapeuten uit Brabant die de stand van de VVNT bezetten, hoe gaaf was dat. Vier zeer capabele vrouwen met de zelfde opleiding van Via Pura. Maar toch ook met hele eigen expertise, Wat ons alle toch weer anders maakt. Wat we op de beurs hebben gedaan is maar een deel van de holistische werkwijze. Wat we in een volle sessie doen is dat we kijken via de 4 mundra`s.  Dus op 4 nivo` s fysiek  (structuur en biochemie) , emotioneel en spiritueel. Zodat we body, mind en soul meepakken. Zodat we alle niveau` s ondersteunen. Voor het beste resultaat. 

Lees meer »