Mijn werkwijze


Ik werk zowel met fysieke als Online afspraken immers energie is energie . Zo kan je bij mij in de Praktijk komen (zie contact voor de gegevens) Of we doen de afspraak via beeld bellen. Zoals je hebt kunnen lezen op de home pagina vind je een lijst met beperkingen of problemen waar ik naar kan kijken. Heb je echter een ander vraag dan kijk ik daar natuurlijk ook naar. 

 

Tijdens de sessies kijk ik als holistische NEI therapeut  naar een aantal niveaus. Fysiek,  biochemisch, emotioneel en spiritueel. Ik ga met behulp van mijn pendel/ biotensor het contact  aan met jou onderbewuste. Daar waar alles is opgeslagen ligt. Om te zien wat er nu  opgeruimd  mag worden of terug in balans gebracht mag worden. 

 

Dit doen we via het pad van de mundra`s , die geven aan op welk nivo er iets gedaan mag worden. Het in balans brengen kan via evt supplementen of remedies. Maar ook door via de NEI de onderliggende emoties, of met de chakra clearling komen we weer een laag dieper,  via Soul clearing  gaan we je blauwdruk van je ziel zuiveren van negatieve belastingen. Ook kunnen er beperkende banden zijn die jou beperken vooruit te komen. Dit zijn een aantal invalshoeken van een sessie.

 

Elke sessie is echter anders en dat maakt mijn werk ook zo divers. Een sessie duurt ongeveer tussen de 60 - 90 min.

Ik werk op maat , wel zo fijn aangezien ieder mensen en iedere consult dan ook anders is.

Wat wel het zelfde is dat ik werk via  de vier niveaus,