levensboompaden

Gepubliceerd op 23 maart 2023 om 16:09

Op 21-02-2023 heb ik mijn  certificaat mogen halen voor de opleiding van levensboompaden van Esther van Blijdesteijn ( van ViaPura). Wat een geweldige opleiding dag was dat. Heb het samen gedaan met 5 andere mooie (zielen) vrouwen. Het was een dag vol nieuwe informatie, mooie gesprekken, herkenning en super mooie leggingen. De dag begon om 10.00 en duurde tot 16.00, dus echt een volle dag mogen onder dompelen in de Kabbala ( de mystieke kennis uit het jodendom) .

even wat geschiedenis ( gewoon omdat het kan en ik het pas geleerd heb)

Het woord kabbala is afgeleid van het Hebreeuwse kabeil en betekent zowel traditie als ontvangen. Vroeger werd deze mystieke kennis enkel doorgegeven aan mannen die hun wereldlijke leven op orde hadden zodat ze zich vol overgave konden wijden aan het bestuderen en integreren van de de mystieke wijsheid. Kabbala is een ontwikkeling, is een verzameling van mystieke gedachten goed dat door de eeuwen is overdacht, verder ontwikkeld en  uitgewerkt. Je zou kunnen zeggen dat de kabbala de technologie is van het menselijk bestaan, de wetenschap van de ziel.

 

de levensboompaden kaarten set ( met 66 kaarten) en de daarbij behorende 66 levensboompaden druppels zitten samen gekoppeld aan een werk boek . Dit werkboek komt met de opleiding. Daar in staat de uitleg over hoe de levensboompaden zijn ontstaan, waar voor ze staan. Echt super interresant. Wat voor mij als holistische NEI therapeut echt gaaf is dat de levensboompaden ook wel eens in een NEI sessie naar voren komen. Daar kan ik dan verschillende manieren van gebruik maken. Dit achterhaal ik door te testen met mijn pendel. De optie voor gebruik zijn:

 * een van de vijf kaart leggingen 

     - de levensboom:

           (situatie van alle kanten te bekijken en tot oplossingen te komen)

      - de ruit: 

           ( voor opheldering over een situatie)

      - verleden/ heden/ toekomst

      - driehoek:

           ( voor het opsporen voor de saboteurs)

      - relatie legging

  * de vragen samen met de klant bespreken en vanuit daar een nieuwe NEI ingang te vinden)

  * de geleiden meditatie doen

  * de klant heeft 1 van de levensboompaden druppels nodig om het proces extra kracht bij te zetten

het is dus een zeer veelzijdige methode die echt heel veel te wegen kan  brengen. En echt een groot inzet bereik heeft. Omdat is zo enthousiast  ben en ik jullie graag deel wil laten maken van dit mooie systeem . Verkoop ik vanaf morgen de leggingen los in mijn  webshop. Tegen een mooi opstart tarief. Dus mocht je interesse hebben om een legging te boeken en te zien wat het systeem voor jou kan betekenen . hou dan mijn  webshop in de gaten

 

liefs claudia

                                                                        

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.