marketing

Gepubliceerd op 7 april 2023 om 16:44

Soms moet je toe geven dat je niet zo goed bent in dingen. Niet altijd leuk, maar soms wel het beste om te doen. Ik ben zo bijvoorbeeld niet zo goed in marketing. Of in het schijven van mails voor een emaillisting. Vanwege mijn dyslexie is het echt hangen en wurgen om goed teksten te schrijven. Grammatica is niet mijn sterkste kant. Dat heb ik al heel lang geaccepteerd, maar dan wel dien te doen is hulp vragen, Nou laat dat op nr 2 op de lijst van niet zo goed in zijn, staat. Dus op een ochtend via mediatie toch maar gevraagd om hulp en tata nog geen dag later wordt ik gebeld. Door Marcel Bossers (directeur) van BRUIST. Hij kwam met toeval mijn website tegen in  een blad waar ik eerder hulp had gevraagd voor marketing( en waar ik mee op mijn bek ben gegaan). Hij vroeg zich af of ik interesse had in een gesprek en mogelijke een samenwerking.

Ik wat met knikkende knieën in het gesprek gedaan. Overspoeld door verschillende overtuigingen die me toch nog wat dwars zitten schijnbaar. Heb ze gauw opgeschreven zodat ik ze later met EFT weer weg kan halen. Een van die overtuigingen is bv dat ik niets te brengen heb, of Nu moet ik weer veel schrijven enz. echt niet leuke overtuigingen maar ja ze zitten er. Dus dien ik er iets mee  te doen zodat ik er niet steeds last van ga houden.

Na een mooie gesprek zijn we tot een samenwerking gekomen. En wat ben ik toch apen trots. Trots op mezelf dat ik die stappen zet . Dat ik ondanks alles echt doorpak. Maar vooral omdat ik hulp heb gevraagd en ook gelijk aan neem. Zodat ik dus meer ruimte overhoud voor de dingen die ik zelf echt goed kan en dat is mensen helpen met hun  innerlijke trauma`s. whoop whoop ik ben over de maan van vreugde dat ik daar nu meer energie in kan steken.

 

dank je wel BRUIST voor de samenwerking we gaan er iets moois van maken daar ben ik zeker van

en even voor de oplettende lezeres en die willen weten wat EFT is. EFT is een methode ,waar je klopt om verschillende meridianen punten om zo de negatieve gevoelens, overtuigingen, pijn weg klopt uit je energie banen/ meridianen. Waardoor je ook gelijk verlichting ervaart. Super fijn natuurlijk en makkelijk zelf aan te leren. Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen, neem dan een kijkje op de website

 

liefs claudia

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.