energetische huisreiniging

Gepubliceerd op 5 september 2023 om 09:10

Even een kijkje in mijn huis. Vannacht om 4 uur begon het met spoken in mijn huis. De ene na de ander werd wakker , door een nare droom. De uren daarna was onrustig bij iedereen. Van extra plassen ,tot draaien ( het leek wel circus de soleil 🥴) om 6 uur heb ik het maar op geven.

 

Gelukkig heb ik een Opleiding auraclearing gevolgd bij Via Pura - Levensboompaden . Waarin we ook geleerd hebben om huizen te reinigen van alles wat er niet hoort. Dus ik aan de slag. Op de benedenverdieping niets, tweede verdieping , was het meteen raak bij mijn jongste zoon op zijn kamer daar sloeg mijn pendel uit. Een astrale entiteit op zijn bed , deze met de geleerde technieken weg gehaald, en de kamer gevuld met mooie regenboog kleuren.

 

Verder door want ik heb een groot huis. Badkamer niets, zolder waar ik slaap, ja hoor hier was het ook raak. Wat blijkt ook hier een astrale entiteit ( astrale entiteit is een onstoffelijke wezen met een lagere trillingsveld dan spirituele wezens/ een aarde- gebonden en energie die blijft hangen en niet naar het licht gaat) ,ook deze weg gehaald en mijn huis weer gevuld met goud licht. Zodat het weer mooi schoon is en alles weer lichter voelt.

 

 Het effect was gelijk voelbaar. Langzaam kwam iedereen uit bed en alle kwamen ze met het zelfde verhaal.Het was net of er iemand stond te kijken dat was het wat ik terug kreeg van ze😱. Heerlijk als je een huis vol met zeer gevoelig mensen hebt. 😅. Maar dat ze pas weer lekker sliepen na 6.30uur 😁. Heel fijn dat het zo werkt en dat ik mijn eigen huis heb kunnen reinigen.

 

Heb jij nu ook last van een gevoel je zelf niet prettig te voelen in je eigen huis, werkplek of elders. Boek dan een consult dan ga ik voor je aan de slag om je huis schoon te maken. Let wel op salie branden is niet helpend tegen alles

 

Liefs claudia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.