Aura en Chakra `s Clearling

Bij de Aura en Chakra`s Clearing, werken we op het niveau van de 7 aura lagen en de 7 hoofd chakra`s. Binnen de  Clearing gaat het niet zo zeer om het Aura of de Chakra`s zelf maar om de blokkades die zich erin bevinden, die willen we oplossen en weghalen zodat de energie weer voluit  kan stromen. 

Zo kan het zijn dat er energieën in je auralagen zitten die daar niet horen , maar die je bijvoorbeeld wel een verzwaard gevoel kunnen geven of je zelf van je energie kunnen beroven. In je Chakra`s kunnen erop drie plekken energieën gevonden worden,(Behalve in de 1ste en de 7de want daar is er maar 1 ingang) aan de voorkant, op de brug en aan de achterkant.  

De voorkant verwijst naar de toekomst, de brug naar het nu en de achter kant naar het verleden. Ook in de Chakra's kunnen zich energieën vast zetten, denk daar bij aan zwarte klemmen( vastgezeten traumatische ervaringen van je ziel) , contracten, entiteiten en nog veel meer.

Het schoonmaken van de Aura en Chakra`s is dan ook van groot belang om de energie goed te laten stromen, en zo ook steviger en stabieler in het leven te staan